Информация за доставка

Преди да направите поръчка се запознайте с нашите условия

Поръчаните онлайн стоки могат да бъдат доставени, на посочения от купувача адрес, от куриерска фирма Спиди или в офис на Спиди, според желанието на клиента. За поръчки над 50 лв доставката е безплатна за територията на България. Ако клиента жела използване на друг начин на доставка, то разходите по доставката са за негова сметка.

Срокът за изпълнение на поръчка е oт 1 до 10 работни дни ( в зависимост от наличността в склада) с изключение на поръчките, направени петък след 16 часа, събота, неделя, почивни и празнични дни, където срокът може да е по-дълъг. Пратките се доставят от понеделник до петък между 09.00 и 18.00 часа и събота между 09.00 и 13.00 часа. Някои населени места може да се обслужват от куриера по предварително фиксиран от него график. Възможни са изключения при специални поръчки, когато срокът за доставка може да бъде по-дълъг от 10 работни дни.

Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати (ако все още не са) поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офис на куриера до поискване от потребителя. smartisimo.eu или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефон или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Цените за доставка се калкулират допълнително.

Потребителите на електронния магазин, чийто адреси на доставка за в населени места извън Европейския съюз заплащат допълнително всички мита, данъци и такси, дължими за съответните страни. Тези такси не са включени в цената за доставка и варират за различните страни. За точна информация, потърсете съответните агенции във Вашата страна

В случай, че не може да изпълни поръчката, тъй като продуктът не е в наличност, smartisimo.eu ще информира клиента за тази ситуация.

Поръчаната техника ще бъде подобаващо опакована. 

Smartisimo изпраща имейл на регистрираният от клиента адрес информация за изпращане на поръчката с номер за проследяване. Имате възможност да отворите пратката и прегледате техниката, преди да платите на куриера. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Smartisimo издава само електронни фактури. Те са достъпни за преглед и сваляне в профила на клиента.